• Antwerpen/Anvers
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord Brabant
 • Noord Holland
 • Oost-Vlaanderen/Flandre orientale
 • Other
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Vlaams-Brabant/Brabant flamand
 • West Vlaanderen/Flandre occidentale
 • Zeeland
 • Zuid Holland
229 Vacatures

DIT VINDEN ANDEREN VAN SAM RECRUITMENT 


Benieuwd naar wat anderen zeggen over SAM Recruitment? Over onze Recruitment Consultants of over onze manier van werken? Lees hier reviews van onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij horen ook graag jouw feedback over wat je goed vindt aan onze dienstverlening. Of over wat beter kan. Wil je jouw mening delen? Schrijf een review en mail deze naar 
info@samrecruitment.nl.

Dave van der W reviews Luuk van der Laan

Luuk is een bevlogen en geïnteresseerde professional die net die ene stap verder gaat. Na het eerste contact voelde het goed en is hij vol overgave aan de slag gegaan. 3 dagen later een gesprek en nog eens 2 weken later een baan die volgens ons beide ook heel goed past. Gelukkig heb ik dat gevoel ook nog steeds. Kortom het was wat mij betreft een hele prettige samenwerking met een persoon die goed is in wat hij doet voor alle partijen en die ik dan ook zeker kan aanbevelen. 

Erik T reviews Luuk van der Laan

Ik heb Luuk leren kennen toen ik op zoek was na een andere uitdaging. Hij heeft verschillende opties onder de aandacht gebracht. Uiteindelijk zat er een match bij. Luuk kenmerkt zich door zijn enthousiasme richting de kandidaat en vasthoudendheid. Heb al verschillende recruiters meegemaakt en het prettige van Luuk is dat hij zijn afspraken nakomt. Kortom als werkzoekende kun je erop vertrouwen dat Luuk de beste match voor je zoekt. 

Gabriele M reviews Hasse de Kok

Ik heb Hasse leren kennen via SAM Recruitment, zijn aanpak is efficiënt en doortastend bij het aandragen van zowel kandidaten als bedrijven. Hierbij worden de wensen van beide partijen niet uit het oog verloren. Mijn ervaring is dat Hasse feilloos aanvoelt of een bedrijf en kandidaat een goede match zijn. 

Coen van der L reviews Hasse de Kok

Hasse de Kok ken ik al enkele jaren als een enthousiaste, gemotiveerde, doorvragende én luisterende recruiter van  SAM Recruitment. Hij houdt zijn ogen en oren open voor bedrijven en functies, waarna hij de vacatures matched met de werkzoekende. Hasse is een jager, met ook goede relatie onderhoudende eigenschappen. Een serieuze jongeman die het ‘carpe diem’ in het leven ook de juiste plaats geeft.


Bart van H reviews Hasse de Kok

Graag wil ik Hasse van harte aanbevelen. Mede dankzij zijn volhardendheid ben ik sinds een half jaar als Sales Manager en MT-lid aan de slag bij een prachtig familiebedrijf. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Verdel Bloemenexport en ben Hasse dan ook zeer erkentelijk voor zijn bemiddeling.


Tom reviews Hasse de Kok

Hasse is heel prettig in omgang, down to earth en no nonsense dat beviel me wel. Na een goed gesprek had hij binnen no time een paar leads! Hij weet waar die over praat en dat zorgt voor een goede en vooral snelle samenwerking!


Martijn P reviews Luuk van der Laan

Luuk is een zeer gedreven en enthousiaste professional die als Recruitment Consultant alles voor je uit de kast haalt. Zijn kennis en ervaring in combinatie met zijn oprechte manier van aanpakken maken het zeer prettig om met hem samen te werken. Ik kan SAM Recruitment in het algemeen en Luuk in het bijzonder dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. 

Canan C reviews Luuk van der Laan

Ben Luuk toevallig tegen gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Zo’n positief, spontaan, zorgzaam en een betrokken persoon! Applaus hiervoor!!! Iemand die weet wat je wil en die goed zijn best doet om je tevreden te stellen. Ik spreek graag alle Sales mensen aan die in de IT Branche een nieuwe uitdaging zoeken…. Link je met Luuk.


Ivo M reviews Hasse de Kok

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Hasse mij uitstekend geholpen. Hasse is op zoek gegaan naar de juiste match en binnen no-time heeft hij mijn huidige werkgever en mij aan elkaar weten te koppelen. Ik zie Hasse als een doorzetter en iemand met een sterke overtuigingskracht. Hij weet wat hij wilt en pakt door zodat de sollicitatieprocedure spoedig verloopt. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank Hasse!


Maurice L reviews Lotte Oudhuis

Ik heb Lotte leren kennen al een zeer professionele en gedreven recruiter. Zij is betrokken en proactief. Dit is voor mij een ideale combinatie gebleken in mijn zoektocht naar een nieuwe functie. Mede door Lotte haar inspanningen, tips en kennis heb ik binnen een maand een nieuwe baan gevonden als Product Manager bij Praxis. Lotte heeft oprechte interesse getoond. Ook nadat ik al was begonnen in mijn nieuwe functie is ze contact blijven houden. Deze persoonlijke benadering waardeer ik erg in haar.


Armando B reviews Vladan Soldat

Uit onverwachte hoek heeft hij me in contact gebracht met een bedrijf waar ik zelf niet op zal zijn gekomen. Perfecte match!
Vladan komt zijn afspraken na en beloofd niet wat hij niet kan waar maken. :-)

Danique C reviews Laura Spenke

Laura heeft recentelijk succesvol voor mij bemiddeld bij een nieuwe functie als marketing analist. Ik heb haar doortastendheid, persoonlijke
benadering en enthousiasme als zeer positief ervaren. Zij geeft, zoals van SAM recruitment gewend, goede begeleiding dmv tips en een telefoontje of email voor en na een gesprek. Hierbij stelt zij zich ook flexibel op, bijvoorbeeld door je in de avonduren terug te bellen om te horen hoe het gesprek ging.


Niels O reviews Laura Spenke

Laura heb ik ervaren als een doortastende en gedreven recruiter. Zij heeft mij goed bijgestaan gedurende het gehele sollicitatieproces, middels tips en goede adviezen. Als persoon is zij betrokken en resultaatgericht. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken!


Richard van ’t Z reviews Lotte Oudhuis

Lotte heeft mij op een prettige manier begeleid tijdens mijn sollicitatieprocedure. Ze hield mij zeer goed op de hoogte van de voortgang van de sollicitatie, gaf mij handige tips en onderhandelde in mijn beste belang tijdens de contractbesprekingen. Dankzij Lotte heb ik de functie die ik wil, bij het bedrijf waar ik wil werken en onder de perfecte voorwaarden. Het behoeft dan ook geen verdere toelichting dat ik uitermate tevreden ben over Lotte en SAM Recruitment.


Simon A reviews Nick van Eeten

Nick is een zeer gedreven en resultaatgerichte professional. Hij heeft aangetoond dat hij op korte termijn in staat is om de juiste shortlist samen te stellen, de beste kandidaten uit de markt kan filteren en vervolgens ook in het gehele proces te ontzorgen. Hij is daarnaast ijzersterk qua inlevingsvermogen en de vertaalslag naar het bedrijf.

Kortom, een toprecruiter die ik ieder bedrijf kan aanbevelen!


José G reviews Lotte Oudhuis

Lotte is een zeer betrokken recruiter en heeft mij perfect begeleid in het traject naar een nieuwe baan. Ze weet waar ze het over heeft, combineert zakelijke tips met een echte interesse en een warme persoonlijkheid. Ze is pro-actief en communicatief zeer sterk.


Patricia A reviews Anne Maartje Damsma

“Anne helpt mij bij het zoeken naar de ideale baan en bij het voorbereiden op een sollicitatiegesprek op een prettig manier. Zij communiceert helder en krachtig. Haar belangrijkste kwaliteiten: Deskundigheid, hoge integriteit en creatief ”


Jordi ter W reviews Florian Gendrault

“Florian is service en doelgericht in zijn handelen & werkwijze. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten tot ontplooiing kan brengen in een nieuwe passende uitdagende functie.”


Saskia van N reviews Lotte Oudhuis

“Lotte is een erg betrokken recruiter die mij tijdens het gehele proces uitstekend heeft begeleid. Haar kennis van de klant en tips tijdens de voorbereiding op de diverse stappen in het proces hebben mij erg geholpen en direct geresulteerd in een baan. De oprechte interesse en opvolging, ook nadat ik was geplaatst waardeer ik erg in Lotte.”


Christien S reviews Lotte Oudhuis

“Lotte is enthousiast, gedreven en komt haar afspraken na. Ik heb Lotte als een zeer prettige en betrokken recruiter ervaren, die mij continu op de hoogte hield tijdens het bemiddelingsproces.”


Maarten M reviews Riko Arends

“Riko heeft mij snel aan een nieuwe baan geholpen. Dat was ook zijn uitdaging en dat heeft hij waar gemaakt. Riko heeft veel contact met mij opgenomen, toonde interesse en gaf feedback en input waar nodig en gewenst was. Hij is een echte professional die je echt verder wil en kan helpen.”


Pim S reviews Rogier Schatens

“Rogier, bedankt voor je hulp bij het zoeken van mijn nieuwe baan. Met name de proactieve houding, het overbrengen van vertrouwen en toewijding voor je werk heb ik ervaren als zeer positief.”


 Evelyn L reviews Sanne Sont

“Ik ben in contact gekomen met Sanne bij het zoeken naar een nieuwe baan en mede dankzij haar ben ik nu werkzaam bij Nederlands beste werkgever! Sanne is een persoon die je sterke kanten feilloos naar voren weet te halen waardoor je vol zelfvertrouwen het eerste gesprek aangaat. Ze stelt je vragen die je prikkelen, je aan het denken zetten en je persoonlijkheid naar voren brengen. Zij heeft mij de perfecte voorzet gegeven en ik heb hem ingekopt! Bedankt voor het scoren, Sanne!”


Emil F reviews Dineke van den Braak

“Op mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Dineke. Dineke onderzoekt ook minder voor de hand liggende mogelijkheden. Ze werkt efficiënt en komt snel tot de kern. Daardoor maakte ze in korte tijd de juiste match.
Voor aanvang van de kennismaking met het bedrijf sprak ze grondig door wat het bedrijf nodig heeft en hoe ik als kandidaat hierop aansluit. Haar communicatie is uitstekend, ook tussentijds houdt ze steeds vinger aan de pols. Afspraken komt ze altijd na. Haar enthousiasme en betrokkenheid zijn aanstekelijk. Bovendien zet ze net die extra stap om te komen tot het enige echte resultaat: een leuke en uitdagende nieuwe baan”


Annelies S reviews Lotte Oudhuis

“Ik ben erg blij dat ik mijn cv aan SAM Recruitment heb bezorgd want dankzij hun en dankzij Lotte in het bijzonder had ik in no time een nieuwe baan.
Lotte heeft me heel erg bijgestaan tijdens de volledige sollicitatie procedure en was bij elke stap enorm betrokken. Ze hield me voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, gaf telkens goeie tips hoe ik me kon voorbereiden op de volgende stap en het was gewoon erg fijn samenwerken met een enthousiast en gedreven persoon als Lotte.”


Sanne W reviews Jeroen Panders

“Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar door Jeroens enthousiasme over de functie en de match die hij al helemaal voor ogen zag, ben ik gaan solliciteren. En met succes! Binnenkort start ik in mijn nieuwe functie. Door zijn manier van doen, spontaan en enthousiast, is hij een prettig persoon om mee samen te werken.”


PJ S reviews Riko Arends

“Riko is een gedreven en professionele recruiter. Iemand die je de genoeg tijd geeft om de juiste beslissing te maken voor een verandering in werkomgeving. Ik heb met plezier manier samengewerkt. Complimenten.”


André K reviews Michael van der Horst

“Na 1 tot 2 kwalificatie gesprekken via de telefoon, vond ik het proces van begin tot uitnodiging bij een eventuele nieuwe werkgever,
zeer subtiel, snel, persoonlijk en professioneel plaats vinden. Michael heeft alles onder controle zowel de details waar de werkgever naar kijkt
als wel de wensen van de kandidaat.Professioneel blijft SAM Recruitment altijd op de achtergrond en vult de data van beide partijen goed aan. Daarnaast wil ik een persoonlijk waardering uitspreken over de manier waarop Michael van der Horst de kandidaat kwalificeert, advies geeft en begeleid naar een betere resultaat. Dit alles in het belang van de kandidaat.Kortom, Michael is een zeer betrouwbare advies persoon in het vinden van een nieuwe baan en zijn woord is zijn woord.”