• Amsterdam
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
91 Vacatures

DIT VINDEN ANDEREN VAN SAM RECRUITMENT 


Benieuwd naar wat anderen zeggen over SAM Recruitment? Over onze Recruitment Consultants of over onze manier van werken? Lees hier reviews van onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij horen ook graag jouw feedback over wat je goed vindt aan onze dienstverlening. Of over wat beter kan. Wil je jouw mening delen? Schrijf een review en mail deze naar 
info@samrecruitment.nl.

Abdi D reviews Lynn Smans

Bij deze wens ik je hartelijk te bedanken voor de uitzonderlijke inspanningen die je deed, om mij de gepaste job te vinden. Van in het begin had ik een zeer positief gevoel je pakt de dingen aan op een professionele manier en je hebt mij steeds gemotiveerd om ervoor te gaan’ top! Binnen de 2 weken 4 opportuniteiten alle afspraken geregeld en op een positieve manier afgehandeld. In de bijna 30 jaar nog niet meegemaakt. Ik zou jouw zonder twijfel aanraden bij bedrijven om geschikte kandidaten aan te bieden en ook zou ik met veel plezier ook goeie kandidaten naar jouw willen doorverwijzen! Echt prachtige opvolging! En veel bellen met je kandidaat is zeker de goeie manier dat heeft het ook allemaal zo snel doen gaan. Veel succes met je carrière en steeds aangenaam om je terug te horen.


Dave van der W reviews Luuk van der Laan

Luuk is een bevlogen en geïnteresseerde professional die net die ene stap verder gaat. Na het eerste contact voelde het goed en is hij vol overgave aan de slag gegaan. 3 dagen later een gesprek en nog eens 2 weken later een baan die volgens ons beide ook heel goed past. Gelukkig heb ik dat gevoel ook nog steeds. Kortom het was wat mij betreft een hele prettige samenwerking met een persoon die goed is in wat hij doet voor alle partijen en die ik dan ook zeker kan aanbevelen. 

Erik T reviews Luuk van der Laan

Ik heb Luuk leren kennen toen ik op zoek was na een andere uitdaging. Hij heeft verschillende opties onder de aandacht gebracht. Uiteindelijk zat er een match bij. Luuk kenmerkt zich door zijn enthousiasme richting de kandidaat en vasthoudendheid. Heb al verschillende recruiters meegemaakt en het prettige van Luuk is dat hij zijn afspraken nakomt. Kortom als werkzoekende kun je erop vertrouwen dat Luuk de beste match voor je zoekt. 

Gabriele M reviews Hasse de Kok

Ik heb Hasse leren kennen via SAM Recruitment, zijn aanpak is efficiënt en doortastend bij het aandragen van zowel kandidaten als bedrijven. Hierbij worden de wensen van beide partijen niet uit het oog verloren. Mijn ervaring is dat Hasse feilloos aanvoelt of een bedrijf en kandidaat een goede match zijn.